Prezentacija TZ HNK/Ž na sajmu u Bratislavi

Prezentacija TZ HNK/Ž na sajmu u Bratislavi

Dvadeset četvrti ITF Slovakiatour se održava 4 dana od četvrtka, 25.01.2018 do nedelje, 28.01.2018. U Bratislavi.ITF Slovakiatour u Bratislavi je jedan od vodećih sajmova u Slovačkoj za turističku i ugostiteljsku ponudu.
Za TZ HNK/Ž je ovo još jedna prilika da prezentuje turističke proizvode i usluge Hercegovine. Posjetiocima se prezentuju informacije od turoperatora, turističkih agenata, hotelijera i posjetioci tako mogu organizovati sopstvene planove odmora.
Isto tako TZ HNK/Ž na svom štandu koristi priliku da ostvari  interakciju sa potencijalnim kupcima i predstavnicima turističke industrije. Očekuje se 100.000 posjetilaca koji će pregledati turističku ponudu od preko 500 izlagača.

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

  • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
    Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

  • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
    Pročitaj više...
Scroll to top