Printaj ovu stranu

Predstavljanje turističke ponude Hercegovine na međunarodnom sajmu turizma TT Warsaw!

veličina slova smanji velićinu slova povećaj slova
Predstavljanje turističke ponude Hercegovine na međunarodnom sajmu turizma TT Warsaw!

U Varšavi je 23.novembra službeno otvoren jedan od najvažnijih turističkih sajmova u Poljskoj TT Warsaw. Sajam okuplja preko 500 izlagača iz 60 zemalja svijeta i trajaće do 25-og novembra.

Bosnu i Hercegovinu  kao turističku destinaciju, odnosno njen turistički proizvod na sajmu predstavlja i Turistička zajednica HNK/Ž u paviljonu Bosne i Hercegovine.

TZ HNK/Ž kroz promotivne materijale i mobilne aplikacije promovira sveukupan turistički brend Hercegovina, te pruža priliku posjetiocima da se upoznaju sa raznovrsnom ponudom, bogatstvom prirodnih ljepota, kulturnim nasljeđem, raznovrsnim aktivnostima, nacionalnom kuhinjom i povoljnim aranžmanima za predstojeću sezonu u Hercegovini.

Prvenstveni cilj izlaganja TZ HNK/Ž na sajmu je B2B poslovnim susretima uvidjeti mogućnosti i potaknuti saradnju kako sa turističkim zajednicama i udruženjima u Poljskoj tako i sa turističkim tour operatorima i agencijama.

Isto tako očekuje se značajan broj individualnih posjetilaca na štandu TZ HNK/Ž, među kojima su bitni i učenici poljskih turističkih srednjih škola, kao i studenati turizma, kojima se kao novim generacijama profesionalaca  u oblasti turizma nastoji što bolje predstaviti BiH, te posebno njena regija Hercegovina.