Turistička zajednica HNK/Ž predstavlja turističku ponudu na sajmu WTM u Londonu

Turistička zajednica HNK/Ž predstavlja turističku ponudu na sajmu WTM u Londonu

WTM World Travel Market je najveći godišnji poslovni sajam za profesionalce iz oblasti turizma. Ponuđači turističkih proizvoda pokazuju najnovija dostignuća u turističkoj industriji.


Izlagači su iz svih segmenata turističke industrije, od nacionalnih turističkih organizacija, gradova i turističkih regija, preko putničkih agencija, turoperatora i hotelskih kuća, do avio kompanija i raznih drugih pratećih djelatnosti.

Turistička zajednica HNK/Ž je zajedno sa TZ Kantona Sarajevo prisutna na sajmu, gdje sa još nekoliko turističkih agencija iz BiH predstavljaju aktualnu turističku ponudu BiH za narerdnu turističku sezonu.

Svjetski sajam putovanja WTM će se održati 3 dana od ponedeljka, 06. novembra do srijede, 08. novembra 2017. godine u Londonu.

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

  • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
    Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

  • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
    Pročitaj više...
Scroll to top