Turistička zajednica HNK/Ž učestvuje na međunarodnom sajmu turizma TTG Incontri

Turistička zajednica HNK/Ž učestvuje na međunarodnom sajmu turizma TTG Incontri

Turistička zajednica HNK/Ž učestvuje na međunarodnom sajmu turizma TTG Incontri, koji se u periodu 12-14.10.2017. održava u italijanskom gradu Riminiju.


Ovaj sajam profilirao se posljednnjih godina kao naznačajnija berza za profesionalce u oblasti turizma, te je iz tog razloga uvršten na kalendar sajmova na kojem će učestvovati TZ HNK/Ž

Sajam turizma u Riminiju dobija sve veći značaj iz godine u godinu, a tome u prilog govore i podaci da je prisutno oko 2.400 izlagača iz oko 100 zemalja. TZ HNK/Ž prezentuje sve segmente turističke ponude Hercegovine. Pored ostalog prezentiran je i novi turistički projekat "Agroturizam Hercegovina". Ajdin Teletović, ministar trgovine, turizma i zaštite okoliša HNK/Ž je ispred HNK/Ž doprinio svojim učešćeme u predstavljanju i popularizaciji turističkog brenda "Hercegovina". Takođe značajan doprinos prezentaciji turističke ponude u Hercegovini doprinijela je i turistička agencija "Fortuna" koja je prisutna na štandu TZ HNK/Ž.  

TTG Incontri je najvažniji međunarodni B2B sajam posvećen turizmu u Italiji. Sajam je tržište za pregovore, umrežavanje i biznis između italijanskih i međunarodnih kompanija i posrednika za turističke proizvode. TTG Incontri je veliki događaj za sve stručnjake u sektoru, kako bi razumjeli performanse tržišta, predstavili ono što je novo na tržištu, te stekli uvid u trendove i saznali kako se sektor razvija.

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

  • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
    Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

  • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
    Pročitaj više...
Scroll to top