Info dan o detaljima obuka u sklopu Projekta “Uspostava centra za obuku i prekvalifikaciju Čapljina”

Info dan o detaljima obuka u sklopu Projekta “Uspostava centra za obuku i prekvalifikaciju Čapljina”

Pozivamo Vas na INFO DAN o detaljima obuka u sklopu Projekta “Uspostava centra za obuku i prekvalifikaciju Čapljina”. Tom prilikom svi zainteresirani imat će priliku upoznati se s detaljima obuka, načinu prijave, kriteriju odabira polaznika, te programom obuka.


Nazočnima će se obratiti članovi projektnog tima:

Ivan Beno – Bizz Solutions, Vedrana Šunjić –  Služba za zapošljavanje HNŽ-HNK i Stjepan Primorac- Turistički klaster Hercegovina, te biti na raspolaganju za Vaša pitanja.

Info dan će se održati u srijedu, 11. listopada 2017. s početkom u 13,00 sati,u Centru za obuku i prekvalifikaciju Čapljina (restoran Storia), Tasovčići bb, Čapljina.

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

  • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
    Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

  • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
    Pročitaj više...
Scroll to top