Prezentacija pilot projekta instalacije multimedijalnih totema na području HNK/Ž

Prezentacija pilot projekta instalacije multimedijalnih totema na području HNK/ŽTuristička zajednica Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije organizira prezentaciju pilot projekta  instalacije multimedijalnih totema na području HNK/Ž u okviru aktivnosti projekta ADRISTORICAL LANDS – „Historija, kultura, turizam, umjetnost i stari zanati na evropskom jadranskom području“.

Prezentacija će se održati na Mostarskom sajmu u paviljonu 1, dvorana 4, u srijedu 10.04.2013. godine sa početkom u 14.30 sati.

Pilot projekat instalacije multimedijalnih totema čini sastavni dio aktivnosti projekta Adristorical Lands, kojim se  nastoji kombinirati i koordinirati korištenje novih informacijskih tehnologija u cilju bolje promocije teritorije i lakšeg pristupa informacijama.

Instalacijom multimedijalnih totema na odabrana mjesta na području HNK/Ž,  unaprijedit će se turistička ponuda ove regije. Multimedijalni totemi sadržavat će podatke o destinacijama na ciljnom području  projekta i bit će uvezani kroz jadransku mrežu partnera kao sredstvo promocije lokaliteta i itinerara od posebnog interesa i prekograničnog partnerstva.

Događaju će prisustvovati predstavnici institucija i pružaoci usluga iz oblasti turizma.

 

Konferencija za štampu biće održana nakon prezentacije.

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

  • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
    Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

  • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
    Pročitaj više...
Scroll to top