Turistička Hercegovina

badge

Turist info

Turist info TZ HNK/HNŽ
badge

Brosura

Ravno

 

Speleološki parki prirode

Općina Ravno se nalazi u južnoj Hercegovini. Udaljeno je od jadranske obale samo 12 km. Naslonjena je na Dubrovačko primorje i obuhvata bogato plodno Popovo polje kroz kojeg protječe Trebišnjica, najduža rijeka ponornica na svijetu (96 km).

Mjesto se nalazi u speleološkom parku prirode, na sučelju podzemnih vodotoka jadranskog sliva. Ovaj kraj je izuzetno bogat vodom i Popovo polje je pogodno za razvoj poljoprivrede.
Zahvaljujući očuvanoj prirodi ovo mjesto u zaleđu Jadrana je pogodno za razvoj eko turizma. Veoma poznata turistička atrakcija je pećina Vjetrenica, čiji obilazak u izletničkim aranžamanima, turistima predstavlja jedinstveni doživljaj.

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

  • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
    Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

  • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
    Pročitaj više...
Scroll to top