Turistička Hercegovina

badge

Turist info

Turist info Prozor-Rama
badge

Brosura

Smještaj

Restorani Prozor

Etno Selo Remić


Selo se sastoji od 5 kuća izgrađenih u etno stilu. Smještajni kapacitet etno kuća je 25 ležaja. Svaka kuća ima kuhinju, kupatilo, TV i Internet. Crkvica posvećena bl. Alojziju Stepincu smještena u središtu etno sela mjesto je za duhovni odmor.

Restoran

Restoran je izgrađen u etno ambijentu, može primiti 350 gostiju. Opremljen je modernom kuhinjom koja priprema razna tradicionalna jela u kojima će gosti sigurno uživati. Restoran također ima smještajni kapacitet od 4 sobe opremljene prema potrebi modernog čovjeka.

Priroda

Cjelokupni prirodni ambijent koji okružuje naše selo pravi je melem za oči svima koji vole netaknutu prirodu, životinje, zdrav život.U parku prirode posjetitelji mogu vidjeti magarce, konje, krave, ovce... dakle životinje bez kojih naš čovjek nekada nije mogao živjeti.

Sport i rekreacija

U okviru turističkog kompleksa etno selo "Remić" ima za svakoga po nešto. Područje je pogodno ljetni i zimski turizam.

Ljetno klizalište, jedinstveno i jedino na širem području. Adrenalinski sport.

Zimsko skijalište za djecu dužine 152 metra.

Staza za motocikliste u dužini od 25 km ide trasom nekadašnje rimske ceste. Staza je pogodna za sve one koji su željni avantura ispunjenih adrenalinom te ljubiteljima rekreativne vožnje.

Šetnica (Trim staza) s odmorištima napravljena je na mjestu koje je bogato šumom i lokalitetima koja omogućuju pogled i razgledavanje svih ljepota ovog kraja i netaknute prirode. Dužina šetnice je 6 km.

Rekreacijsko jahanje danas je jako traženo ne samo u turističke svrhe već i za zdravstvene potrebe. Etno selo "Remić" u svojoj ponudi nudi i tu mogućnost.

Ostalo

Etno selo "Remić" idealno je mjesto da odžavanje raznih skupova, sastanaka, seminara, krstitki, vjenčanja, rođendanskih proslava...

Posjetite nas a naše osoblje pobrinut će se da se osjećate što ugodnije.

Dodatne informacije

 • Adresa: Menjik
 • Mjesto: Prozor-Rama
 • Poštanski broj: 88 440
 • Telefon: 00387 36 783 204
 • Fax: 00387 36 783 204
 • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
 • Broj kreveta: 25
 • Bungalovi: 5

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

 • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
  Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

 • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
  Pročitaj više...
Scroll to top