Turistička Hercegovina

badge

Turist info

Turist info Prozor-Rama
badge

Brosura

Smještaj

Restorani Prozor

Prozor-Rama

 

Na izvoru prirode

Prozor i Rama se nalaze na najsjevernijem području Hercegovine. Prekrasno Ramsko jezero dominira cijelim područjem. U sredini Ramskog jezera se nalazi otok Šćit sa Franjevačkim samostanom. Ova planinska regija je prepuna bujnog zelenila i čiste vode. U prekrasnim bojama i tišini ovog kraja putnici mogu pronaći istinski mir.

Lokalni seljani su izrazito prijatni i gostoljubivi ljudi. Istočno od Ramskog jezera nalazi se Prozor, mali planinski gradić koji je sličan Rami.

Iza Prozora nalazi se selo Duga, blagoslovljeno neizmjemjernom količinom vode i moćnim vodopadom zvanim Vodopad Duge. Selo je dobilo ime po dugi koja se gotovo uvijek javlja iznad 30-metarskog vodopada.

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

  • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
    Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

  • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
    Pročitaj više...
Scroll to top