Printaj ovu stranu

Poziv za upis u bazu podataka

veličina slova smanji velićinu slova povećaj slova

Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja kao turističkog subjekta u zajedničkoj bazi podataka sa prezentacijom koja se sastoji od teksta, slika, video zapisa, foto galerije, te pozicije na Interaktivnoj mapi.

 

Isto tako možete poslati na objavljivanje, značajne događaje, manifestacije, najave izložbi i sl. u kalendar događanja TZ HNK/HNŽ

Nakon registracije na stranici (desno na ovoj stranici) u mogućnosti ste da postavite sadržaj, te da ga naknadno uređujete.
Sadržaj koji pošaljete će nakon autorizacije u TZ HNK/HNŽ biti pregledan i objavljen.TZ zadržava pravo da ne objavi nepotpune ili netačne sadržaje, te sadržaje turističkih subjekata koji nisu registrirani.

Upute za postupak registracije , unosa i uređivanja sadržaja pogledajte na našem videu.

Za sva ostala tehnička pitanja pišite nam na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Medij