Printaj ovu stranu

Prijava gostiju

veličina slova smanji velićinu slova povećaj slova

Poštovani,

 

         Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.

Elektronski sustav prijave i odjave boravka gostiju odnosi se na prijavu i odjavu Vaših gostiju putem web aplikacije-interneta. Dosadašnja praksa, a ujednoi obveza svih smještajnih objekata je da u roku od 24 sata po dolasku prijave i 24 sata po odlasku odjave goste-Uredba o boravišnoj pristojbi/taksi (''Službene novine F BiH'', br.18/09), što je pojedinim objektima u konačnici stvaralo određene poteškoće.

Ova web aplikacija pored mogućnosti prijave gostiju u Turističku zajednicu županije/kantona, pruža i mogućnost prijave boravka Uredu za strance naše županije, što je dodatna pogodnost, bez upisa dodatnih podataka, što korisnicima znatno olakšava i ubrzava poslovanje.

Slijedom dobrih rezultata korištenja ove aplikacije u drugim županijama F BiH, Turistička zajednica HNŽ otkupila je prava korištenja ove aplikacije za područje naše županije.

Korisničke podatke koji omogućuju pristup web aplikaciji ''Sustav prijave i odjave turista'' možete zatražiti u područnim uredima i glavnom uredu TZ HNK/HNŽ. Upute za rad u aplikaciji možete pogledati ispod, te isto tako ih preuzeti u PDF formatu

 

Korisnicko_uputstvo Hoteli Ured