Turistička Hercegovina

badge

Turist info Neum

Turist info Neum
badge

Neum

Smještaj

Agroturizam Matuško

Agroturizam Matuško nalazi se 10km od Neuma u selu Moševići. Nudimo smještaj u 3 sobe sa ukupno 9 ležajeva. U konobi izgrađenoj 1937.godine možete uživati u domaćim specijalitetima. Iz naše ponude izdvajamo:hercegovačke uštipke,jela ispod sača,pršut,sir iz mijeha,domaće vino i rakiju.Našim gostima omogućavamo i besplatno korištenje bickla sa kojima mogu istraživati naš kraj. Kao posebnu zanimljivost izdvajamo biciklističku stazu Ćiro,koja ide starom ćirinom prugom od Čapljine prema Dubrovniku i koja je udaljena od nas 12km. Za djecu tu je vrt sa životinjama gdje imamo magarce,patke,zečeve i kokoši.

Dodatne informacije

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

  • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
    Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

  • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
    Pročitaj više...
Scroll to top