Turistička Hercegovina

badge

Turist info Mostar

Turist info- Mostar
badge

Mostar

Turističke agencije

Transport

Restorani Mostar

AUTOCAMP ''Green park''

Auto Camp Green Park nalazi se u Žitomislicu, 20 – ak km južno od Mostara, na magistralnom putu M17. Smješten je u netaknutoj prirodi na obali rijeke Neretve, kojoj su drevni Kelti dali ime Boginja koja teče “Nera-Etva”
Ukoliko želite komforan i suvremen odmor , Auto Camp Green park na obali zelenooke ljepotice u srcu Hercegovine pravi je izbor . Prirodno okruženje sa ogromnim povjesnim, ekološko-geolškim, gospodarskim, te kulturološkim značenjem pružiće vam najljepše blagodati hercegovačke tradicije i pogodne mediteranske klime .
Ukupna površina Auto camp Green Park obuhvaća kompleks 5000 kvadratnih metara u čiji sastav ulaze kamping jedinice, plaža, dječje igraliste, šuma te parking površine 7000 metara kvadratnih. Trenutni kapacitet kampa osigurava potpun i konforan smiještaj za 48 kamperskih mjesta, 30 šatorskih mjesta, a u planu je prosirenje kampa na novih 50 kamperskih jedinica. Cijelokupan kompleks nalazi se u prirodnom okruženju koji je fizički osiguran, te našim gostima pruža potpuni mir i sigurnost. Auto camp Green Park pored navedenog nudi sljedeći sadržaj:
•    Rafting ture na Neretvi
•    Vožnje kajakom
•    Sportski ribolov
•    Obilaske kulturnih, povijesnih i turističkih destinacija

Kamp sadrži ribnjak, a ljubazni domaćin u sklopu registiranog kućnog gazdinstva u prirodno uređenom amijentu omoguđuje konzumiranje tradicionalnih ribljih i mesnih specijaliteta.
Za mlađe posjetitelje osigurano  je i dječje igralište koje podrazumjeva tobogan, klackalice, trambolinu, ljuljačke te igrnje na pjesku.

Piješčana plaža u sklopu kampa prostire se na duzini od 270m. Savrseno rashlađivanje tjekom toplih dana osiguravaju  topole, platani i drugo drveće ispod  kojih je plaža smiještena, te pogled na našu zelenu kraljicu Neretvu. Nšsim gostima na raspolaganju su udobne ležaljke kao i vanjski tuševi na samoj plaži. U cilju očuvanja prirodnog ambijenta i visoke razne higijenskih uvjeta kamp sadrži zatvorene tuš kabine  za muškarce i žene, WC, te mogućnost strojnog pranja veša i odlaganja otpada, što od strane gostiju tako i za kamperska vozila.
Na osnovu same prostranosti  te komfora unutar  kampa naglašavamo da smo pored ponuđenih sadržaja otvoreni za suradnju i organiziranje sportskih natjecanja, školskih izleta, logorovanja,  te drugih kulturnih manifestacija.
Trudimo se spojiti sve izraženiju potrebu ljudi da uživaju u autentičnim ljepotama netaknute prirode, a da se ne odriču komfora i drugih pogodnisti koje imaju u hotelima. Oni koji su to već iskusili, zavoljeli su nas i vraćaju se. Ukoliko želite napraviti savršen izbor i priuštiti sebi rajski odmor u našem autocampu Green park DOBRODOŠLI dragi gosti.


Dodatne informacije

 • Adresa: Žitomislići bb
 • Mjesto: Mostar
 • Poštanski broj: 88000
 • Mob: 387 63 490-683
 • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Više iz kategorije: « Relax Outdoor Center

Hoteli

Moteli & Kampovi

Pansioni

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

 • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
  Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

 • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
  Pročitaj više...
Scroll to top