Turistička Hercegovina

badge

Turist info Mostar

Turist info- Mostar
badge

Mostar

Turističke agencije

Transport

Restorani Mostar

Moj Taxi Mostar

MojTaxi doo Mostar  je prva taxi služba u gradu Mostaru. To je taxi po pozivu koji radi od 0 do 24h. Ovakva služba je nedostajala gradu pa zbog svoje veličine i broja stanovnika, broja ljudi koji povremeno borave i mnogobrojnih turista, neophodno je postojanje ovakve taxi službe.

 

Moj TAXI je počeo rad 6. 10. 2012 godine sa 11 vozila i oko 30 zaposlenih da bi vrlo brzo proširio vozni park na 19 vozila i preko 45 zaposlenih. Sva vozila su jednobrazna i vrlo prepoznatljivo brendirana a svi vozači uniformirani. Vozila su također opremljena suvremenim GPS sustavom kontrole i praćenja tako da se naši korisnici voze taxijem sigurno i udobno.

U vozilima je instaliran besplatni Wi-Fi internet što je novina u ovakvoj vrsti posla ne samo u regiji već i šire. Rad na terenu se koordinira iz dispičerskog centra gdje se pozivi korisnika zaprimaju i vozila upućuju prema potrebama naših korisnika. Ukoliko je potrebno, u našim vozilima postoje i sjedala za najmlađe, kao i korpa za kućne ljubimce tako da sada i oni mogu sa Vama gdje god da krenete.

Ugodnu vožnju želi Vam Moj TAXI.

Automobili

Moj TAXI u voznom parku ima automobile marke ŠKODA i to modele SUPERB, OCTAVIA, YETI I ROOMSTER.

Automobili su udobni i vrlo sigurni pogotovo ako naši korisnici imaju potrebu prijevoza na dalje relacije, za što su idealni modeli Superb i Octavia, dok je Yeti idealan za prijevoz do nepristupačnjijih djelova grada pogotovo u zimskom periodu kad pada snijeg.

Svi automobili su iste boje i jednako brendirani, opremljeni su Icon sredstvima komunikacije, suvremenim GPS sustavom kontrole i praćenja, pa se trenutno dobivaju sve potrebne informacije od točne pozicije automobila, putanje kojom se kreće, brzine kojom se kreće kao i sve podatke vezane za taximetar. Sve se trenutno pohranjuje na server: podaci o broju,vremenu trajanja, prijeđenim kilometrima, tarifi i cijeni naplaćene vožnje.

Info telefon 1503

Dodatne informacije

 • Adresa: Blajburških žrtava b.b.
 • Mjesto: Mostar
 • Poštanski broj: 88000
 • Telefon: +387 36 446 173
 • Mob: +387 63 393 550
 • Fax: +387 36 446 173
 • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Hoteli

Moteli & Kampovi

Pansioni

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

 • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
  Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

 • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
  Pročitaj više...
Scroll to top