Turistička Hercegovina

badge

Turist info Mostar

Turist info- Mostar
badge

Mostar

Turističke agencije

Transport

Restorani Mostar

Mediteran Tours

Ideja o osnivanju Mediteran Tours-a potekla je 2006. god. iz dotadašnje saradnje sa prevozničkom kompanijom „Globtour“ Međugorje u okviru njihove firme. Tadašnja poslovna jedinica Globtoura u Mostaru je poslovala jako dobro nudeći prevoz i vrhunsku uslugu svojim korisnicima. No, želeći proširiti radno okruženje i pružiti veći konfor putnicima u novom prostoru dolazi do osnivanja Mediterana u junu te iste godine, koji nastavlja vršiti prodaju karata isključivo za Globtour. Obzirom da je postao njegov pouzdani agent, poslovni partner i predstavnik na glavnoj autobuskoj stanici u Mostaru (istočna strana) ljubazno osoblje Mediterana je tu da vam pruži sve informacije vezane za putovanja Globtour-ovim Volvo autobusima visokog standarda.

Pored primarne prodaje autobuskih, nudimo i prodaju avionskih i brodskih karata, stoga ako ste zaintersirani za putovanje u Evropu ili čak neke svjetske destinacije obratite nam se jer ćemo vam sigurno pomoći što je više moguće.

S ciljem razvijanja poslovnih ponuda, kupovinom novog kombi vozila marke Mercedes benz povećali smo i turističke aranžmane za posjetioce Mostara i ostatka Hercegovine. Sve atraktivne ponude po jako povoljnim cijenama možete pogledati u meniju „turističke ponude“.

U posjeti ste našem gradu a pri tome nemate obezbjeđen smještaj Mediteran za vas nudi prenoćišta u jako opremljenim motelima i apartmanima na vaš izbor.

Sve ovo i još mnogo toga o nama upoznat ćete korištenjem naših usluga. Raploživost informacijama i rezervacijama pružamo i na naše kontakte.

Dodatne informacije

 • Adresa: Trg Ivana Krndelja br.6
 • Mjesto: Mostar
 • Poštanski broj: 88000
 • Telefon: 00 387 (0) 36 550 065
 • Mob: 00 387 (0) 63 377 086
 • Fax: 00 387 (0) 36 551 300
 • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Hoteli

Moteli & Kampovi

Pansioni

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

 • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
  Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

 • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
  Pročitaj više...
Scroll to top