Turistička Hercegovina

badge

Turist info Mostar

Turist info- Mostar
badge

Mostar

Turističke agencije

Transport

Restorani Mostar

Relax Outdoor CenterNa tek 12 km udaljenosti od Mostara, u očaravajućoj ljepoti obale rijeke Bune, na čak 2000 četvornih metara, smjestilo se odmaralište Relax Outdoor Center.

U hladovini drvoreda i ljepoti osunčanih travnjaka, sa šarolikim cvijećem, dočarat ćemo Vam jedinstveni hercegovački san pokraj rijeke! Apartmani u kućicama za odmor, sa svojih terasa pružaju nezamjenjiv pogled, a sjedinjeni s prostranim parkom za smještaj kamp prikolica nude vrhunski odmor, opuštanje i gotovo meditativno stapanje s prirodnim ljepotama rijeke Bune.

Gostima su, osim smještaja i ugodnoga okružja za šetnje voćnjacima, borovim drvoredima i cvijetnjacima, na raspolaganju plivanje, ribolov, tenis, košarka, mali nogomet i boćanje. Relax Outdoor Center prvi u ovomu podneblju nudi i rafting, kanuing, kanjoning, trekking, mountain biking i cycling na popularnoj stazi staroga vlaka Ćire koja se prostire od Mostara do Župe dubrovačke, a sve s certificiranim vodičima i članovima gorskih službi spašavanja.

Relax Outdoor Center nudi organizaciju raznih izleta do obližnjih odredišta i vinskih podruma. Gostima su na raspolaganju i organizacije prijevoza do obližnjih zračnih luka, ali i organizacije samostalnih posjeta Mostaru i drugim odredištima. Ugodan tradicionalni restoran svakako upotpunjuje ponudu.

Relax Outdoor Center prostire se na samoj bunskoj obali, raspolaže s 48 priključaka u autokampu, te s osam vrhunski uređenih kućica za odmor, unutar kojih je smješteno 45 ležajeva u 16 apartmana. Svi su apartmani klimatizirani i opremljeni standardiziranim pokućstvom, kuhinjom, kupaonicom, kao i kabelskom televizijom i pristupom za Wi-Fi. Cijena smještaja uključuje boravišnu i druge nužne pristojbe.

Relax Outdoor Center nalazi se u neposrednoj blizini čuvenoga izletišta Buna i magistralne prometnice M-17 koja povezuje Sarajevo, Mostar, Metković i Jadransku obalu. Smješten u bajkovitomu srcu Hercegovine, Relax Outdoor Center nudi mogućnosti posjeta brojnomu prirodnom, povijesnom i kulturološkom blagu Hercegovine, ali i širega podneblja.

Udaljenost Relaxa od gradova: Mostar 12 km, Trebinje 104 km, Sarajevo 138 km, Neum 64 km, Dubrovnik 126 km, Split 166 km, Makarska 104 km.

Udaljenost Relaxa od povijesnih, vjerskih i prirodnih znamenitosti: Tekija Blagaj 5 km, Stari Most 12 km, Nekropola Radimlja 21 km, Međugorje 24 km, Daorson 28 km, Park Prirode Hutovo Blato 35 km, Vodopad Kravice 40 km, Pećina Vjetrenica 70 km.

U Relax Outdoor Center možete naručiti prijevoz od i do zračnih luka u Mostaru, Sarajevu, Splitu, Dubrovniku i u Zadru, a boravak u Relax Outdoor Center omogućava i  brojne svakodnevne aktivnosti, zahvaljujući blizini atraktivnih prirodnih ljepota.

Više na: www.relaxoutdoorcenter.com.

Turističko naselje Relax Outdoor Center radi tijekom cijele godine, svakim danom, od 0 do 24 sata. Kontaktirajte nas telefonski (+387 36 480 199) ili e-poštom (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. / Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.).

Dodatne informacije

 • Adresa: Buna bb
 • Mjesto: Mostar
 • Poštanski broj: 88 000
 • Telefon: + 387 (0)36 480 199 / + 387 (0)36 332 010
 • Fax: + 387 (0)36 375 385
 • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
 • Apartmani: 16
 • Broj kreveta: 45
 • Kampiranje: 48
 • Bungalovi: 8
Više iz kategorije: AUTOCAMP ''Green park'' »

Hoteli

Moteli & Kampovi

Pansioni

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

 • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
  Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

 • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
  Pročitaj više...
Scroll to top