Turistička Hercegovina

badge

Turist info Mostar

Turist info- Mostar
badge

Mostar

Turističke agencije

Transport

Restorani Mostar

Hotel BristolHotel 'Bristol Mostar nalazi se u centru Mostara, na desnoj obali rijeke Neretve odmah uz Titov most. Centralna lokacija hotela omogućava Vam brz pristup svim dijelovima grada, sa samo 15-20 minuta hoda od hotela do svih važnijih mjesta u gradu. Stari Most i Stari Grad, željeznička i autobuska stanica, prodajni centar, banke, pošta, univerzitet, diskoteka, restorani i pozorišta nalaze se u neposrednoj blizini.

Poznato sveto mjesto „Medjugorje" udaljeno je svega 25km autom. Hotel''Bristol''idealan je za smještaj kako poslovnih ljudi tako i turista iz cijelog svijeta. Pogodan je i za organizovanje različitih seminara i prezentacija, različitih kulturno-umjetničkih događaja, i slično. Hotel raspolaže smještajnim kapacitetom od 48 moderno opremljenih soba i to: 8 jednokrevetnih i 39 dvokrevetnih soba te jednim predsjedničkim apartmanom.

Sve sobe su opremljene modernim namještajem napravljenim od visoko-kvalitetnog drveta i koji gostima pruža prijatan osjećaj. Sobe su opremljene kupaonicom, telefonom, kablovskom TV, internet konekcijom, klimom i mini-barom. Kupatila su opremljena sa tuš kabinom ili kadom, SOS sistemom, fenom za kosu i vlastitim sistemom grijanja.

Gosti hotela sve svoje dragocijenosti mogu pohraniti u sef koji se nalazi na recepciji hotela. Hotel također nudi i usluge vešeraja i room-service koji radi od 7-23 sata. Hotel Bristol raspolaže sa dva restorana i caffe slastičarnom. Restoran hotela  Bristol raspolaže sa ukupnim kapacitetom od 130 mjesta:100 mjesta u unutrašnjem dijelu i sa 30 mjesta u vanjskom dijelu,na terasi.Restoran Vam nudi domaće i internacionalne specijalitete,jedinstven osjećaj i prekrasan pogled na rijeku Neretvu.

Caffe slastičarna hotela Bristol nudi Vam bogat izbor kolača, sladoleda, toplih i hladnih napitaka. Ima prostranu terasu koja Vam nudi lijep ugođaj tokom ljetnjih vrućina. Hotel Bristol raspolaže sa konferencijskom salom koje su pogodne za organizovanje promocija, seminara, poslovnih sastanaka,itd. Konferencijske sale su opremljene sa internet priključcima za laptop, projektorom, flipchardom,klima uređajima, i kafe barom. Restoran''Labirint'' koji se nalazi na lijevoj obali rijeke Neretve, u Starom Gradu. Restoran''Labirint''ima ukupan kapacitet od 180-200 mjesta , 140 mjesta od tog broja na terasi s koje se pruža prelijep pogled na Stari Most.

Dodatne informacije

 • Adresa: Mostarskog bataljona bb
 • Mjesto: Mostar
 • Poštanski broj: 88 000
 • Telefon: +387 36 500100
 • Fax: +387 36500 502
 • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
 • Apartmani: 1
 • Sobe: 47
 • Broj kreveta: 92
Više iz kategorije: « Hotel Ero Hotel Mepas »

Hoteli

Moteli & Kampovi

Pansioni

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

 • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
  Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

 • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
  Pročitaj više...
Scroll to top