Turistička Hercegovina

badge

Turist info Mostar

Turist info- Mostar
badge

Mostar

Turističke agencije

Transport

Restorani Mostar

Restoran VerandaUpravo ovdje, na obali rijeke Neretve, susrest ćete jedinstven spoj kulinarskih umijeća istoka i zapada, domaćeg i svjetskog.Interijer Verande je spoj prošlosti i savremenog doba.Egzotične sorte drveta, koncertni klavir u središtu glavne dvorane te potpuni sklad i najsitnijih detalja daje restoranu poseban šarm.

Ovaj ugodni ambijent je upotpunjen sa jednom velikom i dvije male terase sa kojih se pruža prekrasan pogled na cijeli grad.

Umjetnost kulinarskog tima koji za Vas pripremaju vrhunske domaće i internacionalne specijalitete te bogat izbor vina i ostalih pića iz cijelog svijeta jamče užitak i najzahtjevnijem nepcu. Ponuda Verande je širokog spektra: od romantičnih večera do svečanih prijema, vjenčanja, poslovnih sastanaka, kulturnih projekata, privatnih zabava te catering usluga.Naš tim će izaći u susret svim Vašim željama i pružiti Vam nezaboravan doživljaj.

Dodatne informacije

 • Adresa: Braće Fejića bb
 • Mjesto: Mostar
 • Poštanski broj: 88 000
 • Telefon: 036 512-245
 • Fax: 036 512-246
 • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Više iz kategorije: Restoran Šadrvan »

Hoteli

Moteli & Kampovi

Pansioni

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

 • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
  Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

 • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
  Pročitaj više...
Scroll to top