Turistička Hercegovina

badge

Turist info

Turist info Međugorje
badge

Brosura

Turističke agencije

Smještaj

Goya Tours d.o.o.Agencija GOYATOURS jedna je od starijih putničkih agencija u Međugorju koja se bavi prijevozom i smještajem putnika.

S dugogodšnjim iskustvom u toj djelatnosti veliki broj hodočasnika i inozemnih putničkih agencija ukazalo nam je puno povjerenje. Agencija Goyatours vam nudi siguran i udoban prijevoz iz zracnih luka Splita, Dubrovnika, Sarajeva i Mostara do Međugorja. U Međugorju vam možemo pružiti udoban smježtaj u privatnim pansionima koji se nalaze u neposrednoj blizini crkve. Također vam nudimo i organizaciju izleta u neke znamenitije hercegovačke krajeve te izlete u vece gradove Jadranskog primorja (Dubrovnik, Split, Neum itd.) ili prema vasoj zelji smještaj na najljepše otoke (Hvar, Brač, Korčula).

Za potrebe mnogih hodočasnika pružamo vam i usluge iskusnih vodča koji ce se sve vrijeme brinuti za vas i organizirati vam susrete sa vidiocima kao i sa fra Jozom Zovkom i posjete značajnijih mjesta u Međugorju.

Naša agencija Vam takođjer nudi i kvalitetnu uslugu organizacije zrakoplovnog prijevoza na sva odredišta u Hrvatskoj i inozemstvu na letovima mnogih uglednih zrakoplovnih tvrtki.

Mislimo da je ovo dovoljan razlog da potražite nasu agenciju kada dođete u Međugorje. Nalazimo se 100 metara od crkve (na samom kružnom toku).

Dodatne informacije

 • Adresa: Bijakovići bb
 • Mjesto: Međugorje
 • Poštanski broj: 88 266
 • Telefon: 036 651 700
 • Fax: 036 651 700
 • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

 • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
  Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

 • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
  Pročitaj više...
Scroll to top