Turistička Hercegovina

badge

Turist info

Turist info Međugorje
badge

Brosura

Turističke agencije

Smještaj

Global Travel d.o.o.Putnička agencija Global iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u organizaciji hodočašća u sva poznatija svijetska svetišta. Iza nas su godine uspješnog rada s hotelima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, ukoliko osim hodočasničkog dijela želite iskusiti i onaj turistički.

Našim klijentima koji se odluče na hodočašće u Međugorje nudimo smještaj u hotelima i pansionima visoke kvalitete koji se nalaze u neposrednoj blizini crkve Sv. Jakova. U našu ponudu su uključeni transferi sa zračnih luka Mostar, Sarajevo, Split, Dubrovnik, grupni ili individualni ovisno o zahtjevima naših klijenata.

Također organiziramo cjelodnevne i poludnevne izlete u Dubrovnik, Split, Makarsku, Sarajevo, Mostar, Tihaljinu, Kravice, Hutovo Blato. Kako biste doživjeli pravu poruku Međugorja naši stručno osposobljeni vodiči će Vam rado pomoć. Također će Vam biti na usluzi ukoliko želite sudjelovati u nekoj od ekskurzija koje imamo u ponudi. Obratite nam se i rado ćemo Vam pomoći u organizaciji Vašeg hodočašća. Naš ured u Međugorju se nalazi na kružnom toku, 100 metara od crkve Sv. Jakova.

Dodatne informacije

 • Adresa: Međugorje bb
 • Mjesto: Međugorje
 • Poštanski broj: 88 266
 • Telefon: 036 651 489
 • Fax: 036 651 501
 • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Više iz kategorije: G-tour d.o.o. »

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

 • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
  Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

 • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
  Pročitaj više...
Scroll to top