Turistička Hercegovina

badge

Turist info

Turist info Konjic
badge

Brosura

badge

Konjic

Smještaj

Motel KonjicMotel ''Konjic'' nalazi se na magistralnom putu M-17,na samom izlazu iz grada Konjica prema Mostaru.Smještajni kapacitet motela je trideset soba i dva apartmana. Pored svoje osnovne namjene, sve motelske sobe i apartmani posjeduju internet pristup sto im daje poseban poslovni karakter.

Motel „Konjic" je oaza tišine, udobnosti i dobrog ukusa. Već od prvih trenutaka provedenih iza uvijek otvorenih vrata našeg motela, primijetit ćete posvećenost svakom detalju. Odmor gosta i udoban ostanak ovdje su jedini cilj svakog zaposlenog.

Već na recepciji će vas dočekati ljubazno osoblje i pobrinuti se da se što prije udobno smjestite u jednu od soba ili u apartmana koji izaberete.

Gostima motela na raspolaganju je restoran u sklopu motela, u kojem se serviraju ukusni specijaliteti lokalne bosanske, ali i internacionalne kuhinje. Šef kuhinje garantuje vrhunsku ishranu tokom cijelog boravka!.

Restoran je modernog dizajna i ugodnog ambijenta i u potpunosti zadovoljava kapacitete motela.

Restoran je kapaciteta cca 150 osoba.

Po svojim sadrzajima motel posjeduje: (apartmani,jednokrevetne,dvokrevetne i trokrevetne sobe),restoranom,velikim parkingom pod nadzorom za sve vrste vozila.Sve sobe su opremljene kupaonicom,TV prijemnikom,kablovskom.

Pogled na ljepoticu Neretvu koja protiče pored motela i zelenilo koje okružuje motel,upotpuniće vaš boravak.Nadomak motela nalazi se i stadion FK ''Igman''. Na vaš zahtjev organizujemo obilazak  grada,njegovih ljepota kao i objekata od historiskog značaja.

Dodatne informacije oko organizacije ili rezervacije možete dobiti na br.tel.036/727-101

Motel „Konjic" kompletnom ponudom svojih usluga stvara uslove za prijatan boravak  .

Dodatne informacije

 • Adresa: Mostarska bb
 • Mjesto: Konjic
 • Poštanski broj: 88 400
 • Telefon: +387 36 727 101
 • Fax: +387 36 734 061
 • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
 • Apartmani: 2
 • Sobe: 30
 • Broj kreveta: 60

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

 • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
  Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

 • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
  Pročitaj više...
Scroll to top