Turistička Hercegovina

badge

Turist info

Turist info Čapljina
badge

Čapljina - prospekt

badge

Brošura

badge

Park prirode

Smještaj

Restorani

Restoran Pizzeria San Marino

Restaurant/Caffe Restoran Pizzeria ''San Marino'' Čapljina Barbecue Restaurant and Pizza Place Cijenjeni gosti, dragi prijatelji i pravi gurmani! Dobro došli u ''Restoran Pizzeria San Marino''. Zahvalni smo što ste odlučili Vaše rijetke slobodne trenutke provesti baš kod nas. U Čapljini, na jugu Hercegovine, u samom centru grada smjestio se Restoran Pizzeria “San Marino”. U prekrasnom parku prepunom zelenila, u prirodnom hladu, stojimo Vam na usluzi već više od deset ljeta. Dođite u “San Marino” i uvjerite se u kvalitet specijaliteta Leskovačkog roštilja, pizze iz krušne peći ili uvijek svježe pripravljenih ribljih jela. Uživajte u hvaljenim domaćim kvalitetnim vinima gazde Zapadnjaka, Žilavci i Blatini, spravljenih od grožđa sa Dubravskih visoravni naše općine Čapljina. U ugodnome ambijentu, kvalitetnoj ponudi i razini usluge koju pruža Restoran San Marino provedite ugodne trenutke svoga druženja i neka Vam zadovoljstvo boravka i kvalitetna ponuda bude uvijek povod novog posjeta. Odaberite nešto za Vas iz naše bogate ponude. Stojimo vam na usluzi: - pizzama iz krušne peći - specijalitetima Leskovačkog roštilja - svježom ribom - fantastičnim salatama od povrća i ribe od kojih izdvajamo Salatu od hobotnice sa ukusnim pekarskim perecima. Ako smo pogodili Vaš ukus recite to i drugima, ako nismo uspjeli, recite svoje primjedbe nama. Ugodan boravak želi Vam vlasnik i osoblje, obitelj San Marino! Hvala na povjerenju!

Dodatne informacije

 • Adresa: Kralja Zvonimira bb
 • Mjesto: Čapljina
 • Poštanski broj: 88300
 • Telefon: 036805632
 • Mob: 063805632
 • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

 • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
  Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

 • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
  Pročitaj više...
Scroll to top