Turistička Hercegovina

badge

Turist info

Turist info Čapljina
badge

Čapljina - prospekt

badge

Brošura

badge

Park prirode

Smještaj

Restorani

Čapljina

 

Ljepotica na četiri rijeke

Grad i općina Čapljina utkani su u razvedene i pitome prostore donjeg toka Neretve. Okružuju ga kasnoantički objekti Mogorjelo i Gabela, egzotični krajolik Struga, drevni kameni Počitelj nadaleko čuveni kompleks srednjovjekovne arhitekture te Hutovo blato - jedan od najbogatijih rezervata ptica močvarica u Europi.
Čapljina je, može se reći - mezimica voda, grad na četiri rijeke: Neretvi, Trebižatu, Bregavi i Krupi. Okolni reljef je ispresijecan različitim oblicima u kojima se nadopunjuju goli krš, riječni tokovi, kanjoni i klisure, vodopadi i blagi pejzaži, te zelena riječna dolina Neretve.

Blizina Jadranskog mora i mediteranska klima stvaraju osnovne klimatske uvjete čapljinske regije koje su pogodni za uzgoj vinove loze te mediteranskoga voća i povrća. Danas, kao i stoljećima/vjekovima, Čapljina je mjesto poželjno za život.

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

  • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
    Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

  • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
    Pročitaj više...
Scroll to top